Det är jag som driver företaget!

Detta är jag!!

Jag är en tjej född 1976! Jag träffade min man 1992CoolMed åren har vi fått fem fantastiska barn tillsammans. Min man driver ett lantbruksföretag med 45 mjölkkor, och ca 70 ungdjur, så som tjurar,kvigor och små kalvar! Numer driver vi företaget som ett familjeföretag eftersom halva familjen är involverad. Jag har även fått en reumatisk ryggsjukdom som gör att jag inte kan jobba heltid just nu som det varit tänkt. men jag siktar framåt, med bra hjälp av sjukvården så ska vi fixa det här!!

Efter 14 år som "bondhustru" och hemma med barnen tänkte jag att det vore kul att göra något annat.

Men vad kunde jag? Laga god mat det visste jag. Eftersom jag har en mamma som är fantastiskt duktig, så har jag lärt mig av den bästa!Hjärta

 Jag är fjärde generationen som jobbar med mat. Så det är ett släktdrag som jag inte visste fanns. Det är ingenting som jag visste från början. När jag var 16 år och träffade min nuvarande man så kunde jag inte mycket i köket. Men har fått lära mig allt eftersom och tycker att det är roligt när jag hittat på mina egna recept på röror och maträtter. På många rätter så utgår jag från ett grundrecept och gör dem mer i min smak, men lika många har jag helt nya ideér som bara är minaCool

Som person är jag en tjej som alltid ser till andras bästa framför mig själv. Jag är positiv och glad, öppen och varm hjärtad. Jag älskar att sjunga och spela teater!

Jag gör så gott jag kan för att vårt familjeliv ska fungera bra med allt vad det innebär med planering,barn och matlagning hemma. Vi är alltid många personer till middag hemma vid köksbordet varje dag ,jag älskar när det är många omkring mig och att barn och ungdomarna bjuder hem sina vänner och att dem trivs hos oss.... jag gillar fullt hus med andra ord GalenHa ha!

Om jag inte haft ett så stort stöd från min man och mina barn så hade det inte gått att driva ett företag med en så stor familj! Ett stort tack även till lilla mamma Ewa Thörn för att du lärt mig allt du kan!!

Nu under 2015-16 och -17 är vi i full gång med att bygga ett livsmdelsgodkänt kök kombinerat med garage till tre bilar, ett rätt så stort projekt med andra ord. Vi kommer att bygga det mesta själva så det tar sin lilla tid. Det kommer att bli klart till våren 2017.

Det kommer att bli skönt att ha jobbet på hemmaplan och slippa åka de kilometrarna som jag åker fram å tillbaka till jobbet nu ,flera gånger per dag, om inte annat så gör vi en lite miljöinsats i allafall.

Ha en underbar dag och njut av livet, här och nu..... Det är alla dagar som går och går som kallas livet!